Introductie

In deze film lopen we langs de belangrijkste functies van Parkstalling software.

We bespreken: Vertrek, Aankomst, Objecten, Klanten en Facturen

Maken van één enkele factuur

Hier laten we zien hoe u een enkele factuur kunt maken voor een klant. Automatisch bepaalt Parkstalling software de prijs vanuit uw ingevoerde prijslijst.

U kunt de factuur ook makkelijk downloaden of printen.

Door middel van een vinkje geeft  u of een factuur is betaald.

Aanmaken meerdere facturen

Met Parkstalling software is het gemakkelijk om meerdere facturen in één keer te maken. Na het aanmaken van meerdere facturen krijgen deze de status 'ter controle'.

U kunt de facturen bekijken en controleren. Om ze vervolgens allemaal in 1x definitief te maken. Of om ze in 1x definitief te maken én te verzenden naar uw klanten.

Opzetten van koppeling met Snelstart boekhouding

Deze instructie video toont hoe u Parkstalling software kunt koppelen aan uw Snelstart boekhoudpakket

Mailen van facturen

Binnen Parkstallingsoftware zijn er verschillende opties om facturen naar uw klanten te mailen.

Wij kunnen onze eigen mail server gebruiken, en het u hiermee makkelijk maken. Uw facturen komen dan bij uw klanten binnen vanaf no_reply@parkstallingsoftware.nl. Als reply adres stellen we uw eigen email adres in. Zodra mensen dan een reply sturen op de factuur komt deze bij u zelf binnen.

De andere mogelijkheid is dat u gegevens aanlevert van uw mail server, en wij die gebruiken om de facturen vanuit te mailen.

Ophaalverzoeken via uw website

Parkstalling software komt met een online formulier die u in uw website kunt plaatsen. Via dit formulier kunnen uw klanten een ophaalverzoek indienen. Dit formulier houdt rekening met uw planning qua klaarzetten van de objecten.

Het formulier houdt automatisch rekening met uw openingstijden. Klanten kunnen verzoekjes alleen voor een tijd inplannen dat u open bent.

Ook kunt u sluitingsdagen invullen waarop het niet mogelijk is objecten te brengen of halen.

Andere handige functies:

  • Opslaan van klantcontracten
  • Optellingen voor kwartaal/jaar BTW aangiftes

Park Stalling Software
Tel: +31 172 60 13 84 • info@parkstallingsoftware.nl • Parkstalling Software is een onderdeel van Bixmile Performance BV
design: scriptus design